A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: uid

Filename: views/header.php

Line Number: 37

+38-096-541-81-54 +38-050-541-81-54 inbox@argoflexo.com.ua RU | UA | EN

Гофрація ковбасної оболонки — ТОВ «АРГО ФЛЕКСО»

Гофрація ковбасної оболонки

Гофрація ковбасної оболонки — технологічний процес, при якому певний відрізок оболонки (зазвичай 25 м) стискається у гофрокуклу розміром близько 40 см. Це саме той процесс, який зазвичай виконує співробітник ковбасного цеху вручну, відрізає необхідний шматок оболонки, і до або після замочування «набиває» цей відрізок одразу на цевку, або на якусь трубу. Гофрація у промислових масштабах робить цей процес автоматизованим та більш пришвидшеним. Замовник отримує вже готову до замочування оболонку і не витрачає час на підготовку.

Гофрована оболонка має такі переваги перед оболонкою у рулоні:

  • запобігання ушкоджень при транспортуванні через те, що оболонка в рулоні більш піддається механічним ушкодженням і навіть невеликий удар, може зіпсувати велику частинку оболонки
  • точний розрахунок необхідної кількості оболонки. Коли на виробництві точно знають кількість оболонки у гофрокуклі під це може бути точно розрахована необхідна кількість фаршу, о призведе до суттєвого зменшення витрат як оболонки так і фаршу
  • суттєва економія часу тому що оболонка у клієнта знаходиться вже у порізаному та сгофрованому виді та готова до набивки. Її необхідно тільки замочити, та одразу віддавати у виробництво.
  • ТОВ «АРГО ФЛЕКСО» надає послуги із гофрування усіх видів штучних ковбасних оболонок: білкових, поліамідних або целюлозних. На білкові ковбасні оболонки ше може бути нанесене легкозйомне покриття, А на будь-які види оболонки ще й флексодрук.



    КОНТАКТИ

    +38 050 541 81 54
    +38 096 541 81 54
    +38 096 551 79 67
    inbox@argoflexo.com.ua
    08105, Україна, Київська область, Києво-Святошинський район
    село Горенка, вулиця Приозерна, будинок 9
    © 2015–2020 ТОВ «АРГО ФЛЕКСО»